Bc. Jan Brodský DiS.

Absolvent VŠ oboru Mezinárodní vztahy a Vyšší odborné školy Veřejnoprávní. Po několika letech na manažerských pozicích v komerční sféře působil od počátku roku 2009 do srpna 2013 v Institutu pro veřejnou správu Praha, organizaci, která se zaměřuje na vzdělávání úředníků a zaměstnanců české veřejné správy, kde měl v pozici marketingového a komunikačního manažera na starosti právě zajištění a organizaci mnoha typů akcí. Působil také jako marketingový manažer na Vysoké škole mezinárodních a veřejných vztahů Praha a zároveň je absolventem několika kurzů Diplomatické akademie. Dlouhodobě se pohybuje v oblasti komunikace, byl mimo jiné tiskovým mluvčím dvou ministerstev a zároveň vedoucím tiskových oddělení nebo ředitelem tiskového odboru. Je autorem desítek školení a odborných seminářů na klíč pro klientelu ve veřejné správě i komerčním sektoru a autorem nebo spolupracovníkem na několika knihách a odborných publikacích. Zabývá se problematikou managementu, time managementu, diplomatického, obchodního a společenského protokolu a komunikací, a to i jako odborný a privátní konzultant. Od roku 2010 působí jako lektor Ústavu práva a právní vědy, o.p.s. a od roku 2013 se stal lektorem European Business School SE.
person
Jak zvládat vedlejšák

Jak zvládat vedlejšák

Konec roku není jen ve znamení shonu a nedostatku času, ale u mnoha lidí, právě v důsledku různých aktivit spojených s koncem roku nebo s kupováním vánočních dárků i ve znamení nedostatku peněz. Co s tím? Peníze jsou potřeba. 

Přečíst celý článek
person
Několik rad pro pracovní oběd

Několik rad pro pracovní oběd

Všichni tak rádi chodíme na pracovní obědy. A nejen TOP manažeři, ale i jakýkoli manažer nebo liniový zaměstnanec je rád, když se nají a navíc se u toho může tvářit, že pracuje. Pracovní obědy mají v českém prostředí poměrně mladou historii. Ne, že by se u nás dříve na pracovní obědy nechodilo, ale byla to záležitost pro pár vyvolených. Proto i po dvaceti letech je tento fenomén stále u většiny zaměstnanců velmi oblíbený. A mají pro něj také mnoho, více či méně oficiálních, argumentů. 

Přečíst celý článek
person
Zabijáci úspěchu

Zabijáci úspěchu

Už jste někdy přemýšleli o neúspěchu při jednání a vyjednávání o jiné variantě, než, že to prostě nevyšlo, nebo že byla vysoká cena nebo lepší konkurence? Už jste se někdy o takovém neúspěšném jednání pokoušeli přemýšlet v širších souvislostech? 

Přečíst celý článek
person
Naučte se říkat NE

Naučte se říkat NE

Velká část pracovních problémů vzniká tím, že lidé říkají ANO v okamžiku, kdy by měli říci NE. NE může být nejdůležitějším slovem ve Vašem slovníku, ale je současně nejobtížnějším slovem, které se říká. Pokud jde o to říci NE, ústředním problémem je rozpor mezi uplatněním síly a snahou vyhovět na základě určitého vztahu.

Přečíst celý článek
person
Práce a nálada

Práce a nálada

Pracovní výkon ovlivňuje u řady lidí roční období nebo jen změna počasí. Kvůli krátkým a tmavým zimním dnům se cítí skleslejší a smutnější, cítí, že mají méně sil. Ve dnech plných slunce a horkého počasí jim naopak vadí vedro a sluníčko, cítí se demotivovaní, myšlenkami utíkají neustále do volnočasových aktivit a přemýšlí, co by mohli dělat jiného, kdyby nebyli v práci. 

Přečíst celý článek
person
Tričko, kraťasy a žabky do práce nepatří

Tričko, kraťasy a žabky do práce nepatří

Nezadržitelně se blíží léto, čas dovolených a příjemného počasí. Neznamená to ale, že se blíží i čas plážového outfitu při práci v kanceláři nebo v kolektivu. Málokdo má možnost od května do září vysadit, do práce nechodit a jen žít bezstarostný život. Většina lidí se pohybuje na úrovni 20 - 25 dnů řádné dovolené, z nichž několik si nechává i na jiné příležitosti než je letní dovolená a letní odpočinek. Ale léto to nezajímá. 

Přečíst celý článek

Ceny studijních programů uvedené na webu jsou bez DPH.

K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby.