Jan Tužil

Lorem ipsum
person
Placené přestávky v práci

Placené přestávky v práci

Ve své advokátní praxi jsem se přesvědčil o tom, že málokterý zaměstnavatel ví, že existují přestávky v práci, které se započítávají do pracovní doby a nejsou upraveny zák. práce.  Mají charakter bezpečnostních přestávek podle § 89 zák. práce. Vyplývají z nařízení vlády č. 361/2007 Sb., kterým se stanoví podmínky ochrany zdraví při práci (dále NV).

Přečíst celý článek
person
Jak získat titul MBA?

Jak získat titul MBA?

Studium MBA programu je od klasických českých vysokoškolských studií odlišné v pojetí výuky i v požadavcích na zájemce o studium. K přijetí ke studiu je důležitá praxe ve středním či vrcholovém managementu a úspěšné zakončení alespoň bakalářského studijního programu na některé z vysokých škol.

Přečíst celý článek
person
Je zákazník náš pán?

Je zákazník náš pán?

Říká se, že zákazník je náš pán. Takové pravidlo by mělo platit alespoň v obchodě a marketingu. Jak kdy. Zástupy firem, které nerozumějí svým cílovým skupinám, rostou. Často se příliš zaměřují na zisk, méně pozornosti věnují budování dlouhodobě profitabilních vztahů. Přitom právě dlouhodobý vztah se zákazníkem rovná se opakovaný zisk. Buď zákazník nakoupí v budoucnu znovu, nebo je tzv. advokátem, ambasadorem, který šíří dobré jméno značky a produktu a sám funguje jako prodejní nástroj.

Přečíst celý článek

Ceny studijních programů uvedené na webu jsou bez DPH.