Aktuality

U vzdělávacích institucí by toto mělo být jednou z hlavních činností všech lektorů a vedení. Pokud škola nemá co publikovat a nemá o čem psát (odborné články, blogy, informační texty), tak působí dojmem, že se aktivně nevěnuje vzdělávacím činnostem a nemá tedy ani co nabídnout svému okolí zadarmo. Nemůže se tedy od ní očekávat ani moc kvalitních informací za peníze.
person
Manažeři potřebují diplom a praxi

Manažeři potřebují diplom a praxi

Těžko se vrátí časy, kdy jste se do vedoucích pozic ve firmě mohli dostat bez praxe. Chcete-li dnes opravdu růst, abyste obstáli v manažerské funkci, musíte se vzdělávat po celý život. Mezinárodně uznávaný titul MBA, který je pro funkci manažera klíčový, můžete získat u nás na European Business School, a to během 3 semestrů při studiu distanční formou (12-14 měsíců).

Přečíst celý článek
person
Jak získat titul MBA?

Jak získat titul MBA?

Studium MBA programu je od klasických českých vysokoškolských studií odlišné v pojetí výuky i v požadavcích na zájemce o studium. K přijetí ke studiu je důležitá praxe ve středním či vrcholovém managementu a úspěšné zakončení alespoň bakalářského studijního programu na některé z vysokých škol.

Přečíst celý článek
person
Knihy, které otevírají mysl a uvádějí věci na pravou míru

Knihy, které otevírají mysl a uvádějí věci na pravou míru

Knih, které otevírají mysl a uvádějí věci na pravou míru, jak bych je označil, je více, není jich však nikdy tak mnoho, aby nemohly být připomínány. Dnes bych Vám rád prezentoval dvě publikace, z nichž každá má svoji nadčasovou hodnotu. Obě knihy, každá svým způsobem, jsou  reálným svědectvím doby, které se týkají. 

Přečíst celý článek

Ceny studijních programů uvedené na webu jsou bez DPH.