Aktuality

U vzdělávacích institucí by toto mělo být jednou z hlavních činností všech lektorů a vedení. Pokud škola nemá co publikovat a nemá o čem psát (odborné články, blogy, informační texty), tak působí dojmem, že se aktivně nevěnuje vzdělávacím činnostem a nemá tedy ani co nabídnout svému okolí zadarmo. Nemůže se tedy od ní očekávat ani moc kvalitních informací za peníze.
person
Proč na trhu nejsou obchodníci?

Proč na trhu nejsou obchodníci?

Podle nejnovějších údajů personálních agentur a serverů nabízejících zaměstnání nebo spolupráci je aktuálně největší poptávka po obchodnících, prodejcích nebo obchodních zástupcích. Dlouhodobě jsou také tato místa zatížena vysokou fluktuací a často neochotou lidí danou profesi vykonávat. On totiž v obchodě nemůže pracovat každý, jak si mnoho lidí myslí. Nabízí se otázka proč? Těch proč se nabízí dokonce několik.

Přečíst celý článek
person
POSLEDNÍ ŠANCE PŘIHLÁSIT SE KE STUDIU ZA CENU DO 14. 11. 2015

POSLEDNÍ ŠANCE PŘIHLÁSIT SE KE STUDIU ZA CENU DO 14. 11. 2015

jak víte, uspořádali jsme letos prázdninovou akci, kdy je možné  nastoupit ke studiu programů MBA, LL.M., MPA a MSc. za zvýhodněnou cenu 92 000Kč bez DPH. Ze seriózních a tradičních institucí profesního vzdělávání takovou cenu na trhu nikdo nemá. Možnost využít příležitosti přihlásit se ke studiu končí již 14. 11. 2015, po tomto datu již akce nebude datum k přihlášení se ke studiu prodlouženo.  Využijte proto svoji příležitost a začnete studovat právě nyní.

Přečíst celý článek
person
Jak nezískat práci

Jak nezískat práci

S podzimem se na nás všechny řítí několik pravidelně se opakujících jevů. Jedním z nich je tradiční výskyt nových absolventů na trhu práce a jejich právě skončené poslední prázdniny.  V tom lepším případě je čeká hledání zaměstnání a nástup do něj. Všichni se proto v těchto časech potýkají s tvorbou a sestavováním svých CV a psaním motivačních dopisů.

Přečíst celý článek
person
Úkoly, které se neodkládají

Úkoly, které se neodkládají

Jedno české přísloví ve své modifikované variantě říká: „Co můžeš udělat dnes, můžeš udělat i zítra.“ Odkládáním těch správných úkolů totiž můžeme velmi výrazně zvýšit svoji produktivitu. Pokud ale něco odkládáme jen proto, abychom se tomu vyhnuli, tak se to dříve či později velmi nevyplatí.

Přečíst celý článek

Ceny studijních programů uvedené na webu jsou bez DPH.